Dordrecht (uitverkocht)
22 februari 2018
20:00
Dordrecht
Bonfire, Wijnstraat 117
Google Map

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album ‘Vandaag’, dat in het voorjaar uitkomt. Op ‘Vandaag’ zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.

Locatie

De locatie ligt op circa 15 minuten lopen van het NS-station. Houd rekening met betaald parkeren tot 22:00 uur en beperkte parkeergelegenheid in de binnenstad. Zie www.centrumparkeren.nl of volg de P-route. Houd rekening met verplichte garderobe (1 euro per item)