Ermelo
24 maart 2018
20:00
Ermelo
Immanuelkerk, Stationsstraat 137
Google Map

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album ‘Vandaag’, dat in het voorjaar uitkomt. Op ‘Vandaag’ zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.

Locatie

Op korte loopafstand van de kerk zijn parkeerplaatsen, waar u de gehele dag gratis parkeren: NS-Station, Chevallierlaan en Markt (let op gedeeltelijk blauwe zone). In Ermelo geldt verder een blauwe zone, maar voor en na het concert is deze niet van toepassing.