Update gezondheid Kinga

Posted by kingaban Category: Kinga Bán
10 juli 2018

Gisteren is Kinga geopereerd aan haar nek. De operatie is naar wens verlopen. Waar we dankbaar voor zijn. De komende dagen zullen in het teken staan van revalideren en bijkomen van de zware operatie. Namens Kinga bedankt voor al jullie meeleven, gebed en berichten.

4 juli 2018

Het is inmiddels bijna zes jaar geleden dat bij Kinga borstkanker is geconstateerd. Zoals de meesten van jullie weten is die borstkanker uitgezaaid naar haar botten en organen. Na een relatief rustige periode van de eerste vier jaar is de kanker het laatste twee jaar actiever, dat betekend meer en andere behandelingen en regelmatige controles.

Uit een controle gisteren in het ziekenhuis is er gebleken dat er uitzaaiingen hoog in de nekwervels zijn ontstaan. Dit vormt een direct gevaar voor de zenuwen die langs die wervels lopen. Hoewel Kinga zich gewoon goed voelt moet ze in het ziekenhuis blijven. Daar kijken ze nu hoe en of ze het beste geopereerd kan worden. De operatie zal in de komende dagen plaatsvinden.

Kinga wil de laatste concerten van “wat fluistert vandaag?” heel graag op een ander moment door laten gaan, daarom zijn de concerten voorlopig uitgesteld tot ná de zomer. Mensen die een kaartje voor de concerten hebben gekocht, worden hierover geïnformeerd. Jullie gebed en meeleven wordt altijd zeer gewaardeerd door Kinga.